vrijdag 30 september 2011

MORGEN RibbonXL


Het onderstaande stukje komt van de blog van onze collega's Tess en Kim van Echtstudio.
Zij gaan in Baarn de officiele presentatie doen van het niewe garen van Hoooked.
Ook wij hebben al wat uitgeprobeerd en de dichte! dozen staan klaar om vanavond de etalage in te gaan.
Morgenochtend om 9:00 uur doen we de rolgordijnen open en natuurlijk kun je het garen bij ons, zoals altijd, ook uitproberen. Als je in de buurt van Baarn woont ga je natuurlijk daar naar toe, is dat te ver dan kan je bij ons komen kijken en het als eerste mee naar huis nemen. 

Meet RibbonXL !

Morgen is het zover: De introductie van een geweldig nieuw handwerk materiaal, Ribbon XL van Hoooked !

Ribbon XL is een toevoeging op Zpagetti en wordt aangeboden in een vast kleuren assortiment. Het is een dikke, lichtgewicht draadstof gemaakt van 100% recycle vezels. Het bestaat uit 80% hoge kwaliteit katoen en 20% andere vezels.

Door de bijzondere lichte structuur is Ribbon XL geschikt voor het maken van kleding, homedeco en modeaccessoires. Je hoeft alleen de basis van de haak en brei technieken te kennen om direct met Ribbon XL aan de slag te gaan.

Wij hebben de kans gekregen om al het één en andere te mogen uitproberen met Ribbon XL en wij weten het zeker, dit kan niet anders dan een groot succes worden !

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom dan zaterdag 1 of zondag 2 oktober naar Nijhof in Baarn om RibbonXL uit te proberen tijdens een inloop-workshop. Deze workshop wordt verzorgd door Hoooked in samenwerking met Echtstudio. We hopen je graag te mogen ontvangen in Baarn, maar je bent gewaarschuwd, het materiaal is té leuk; je bent er zo aan verslaafd !

Succes meiden en team Hoooked!!!!

Wij zijn er ook klaar voor!·

donderdag 29 september 2011

29 september HAAKCAFE

In ieder geval al vast een kort bericht. Vanavond HAAKCAFE. 19:30-21:30 uur. Haken, breien, kletsen, gave patronenboeken doorkijken (de nieuwe Rowan magazine!) Ik ga nu eerst naar Hoooked, dus vanavond heb je eerste keus voor nieuwe kleuren en garens......want kopen mag natuurlijk ook;-))

maandag 12 september 2011

Hello ETSY in Berlijn

gebreide kol van Hoooked Zpagetti
Ik ga komend weekend naar de Hello Etsy conferentie in Berlijn. http://www.helloetsy.com/ Met een groep Nederlandse en Belgische collega's en de rest van de wereld kunnen we inspirerende lezingen volgen, workshops doen, en elkaar ontmoeten. Een hele groep creatieve mensen die zich willen inzetten voor een maatschappij die een beetje eerlijker en schoner is. Die lieve meiden die bij me werken zorgen er voor dat de studio gedeeltelijk toch open kan blijven. En dan is het als het goed is weer een poos over met wisselingen in de openingtijden hoor!
Vrijdag is de studio open van 15:30 uur tot 21:00 uur
en Zaterdag van 9:00 uur tot 15:00 uur.

I will travel this week to the Hello Etsy conference in Berlin http://www.helloetsy.com/ Together with colleges from the Netherlands and Belgium en the rest of the world we can follow inspiring lectures, great workshops and visit network meetings. A large group of creative people that are all in for a community thats a bit more fair and cleaner.
The lovely girls who helps me in the studio are (again) so sweet to open the studio for a couple of hours:
openingtimes this weekend:
Friday  15:30 - 21:00
Saturday 9:00 - 15:00