zondag 5 april 2009

Beurs gisteren, fair yesterday






Nou de beurs is achter de rug. Het is een heel gezellige dag geweest. Elise en Caitlin hebben het meest achter de kraam gestaan. Het was niet zo druk als we gehoopt hadden maar we zijn wel ruim uit de kosten. Ook leuke mensen ontmoet. Nu eerst even uitrusten en opruimen. En dan storten we ons in het Etsyavontuur.

Well, the fair was yesterday. It was a cosy day. Elise and Caitlin were standing behind the table most of the day. It wasn't as crowded as we'd hoped, we urned just a little bit. Also we met nice people. So now we relax and clean up the mess. And then we dive into the Etsy adventure.




vrijdag 3 april 2009

Nog 1 dag!!

We zijn natuurlijk heel druk voor de beurs van morgen, ook omdat de knuffeltjes soms al verkocht zijn voor we een naam verzonnen hebben. Zoals deze twee schattige haasjes. Ook zijn we aan de versierde koekjes en cupcakes bezig. Jammer dat jullie niet kunnen ruiken hoe lekker het hier ruikt! Maar wel even snel een fotootje gemaakt. Vanmiddag gaan Elise en Caitlin alles glazuren.

Morgen van 10:00 uur tot 16:00 uur in het gebouw de Ducdalf in de Scheldestraat in Hardinxveld kunnen jullie alles kopen met speciale beurskorting.

Tot morgen!